Sport

Voetbal

www.vvgroeneweg.nl

In de buurtschap Groeneweg, gelegen tussen Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel, werd op 28 mei 1929 in café ‘De Hoop’ een voetbalclub opgericht die de naam ‘Voetbalvereniging Groeneweg’ kreeg. In de periode 2008-2011 onderging het sportcomplex een ware metamorfose. Allereerst werd het clubgebouw gerenoveerd. Daarna werd in 2009 een prachtig kunstgrasveld aangelegd, dat in 2011 werd uitgeroepen tot hoofdveld. Een tweede kunstgrasveld werd in 2011 aangelegd. In 2013 werd na een zinderende nacompetitie (n.b. de eerste keer voor Groeneweg 1 als derdeklasser!) op het allerlaatste moment in een beslissingswedstrijd SVV met 2-1 verslagen. Dit betekende promotie naar de tweede klasse K.N.V.B. Voor het eerst in ruim 30 jaar mag de hoofdmacht het weer op dat niveau proberen. Het eerste seizoen werd met een keurige vijfde plaats afgesloten. Een ander hoogtepunt vond plaats in juni 2014 toen het tweede elftal, ten koste van Den Hoorn 2, in de nacompetitie promoveerde naar de reserve eerste klasse. Tijd voor Marlo Expeditie BV te willen investeren in de jeugd.

Groeneweg E1

IJshockey

www.sportscoach1ng.be

Coach#1ng is een internationale hockeyschool die staat voor talentontwikkeling, pre-season ondersteuning, on-off ice ondersteuning en mentale begeleiding onder leiding van Gert Peeters. De betrachting is de grenzen van de atleet op te zoeken, te verleggen en een bredere basis, fundatie te creëren. Coach#1ng doet dit door veel communicatie, evaluatie en opstellen van trainingsprogramma’s. De doelstellingen worden duidelijk besproken als ook o.a. voeding. Wij bieden een basisondersteuning tijdens onze eigen trainingsprojecten maar blijven het gehele jaar bereikbaar. De ruimere ondersteuning zal afhangen van de doelstellingen en de intensiteit, weerbaarheid van de atleet. Wedstrijden en toernooien behoren tot het Coach#1ng project. Tijd voor Marlo Expeditie BV te willen investeren in de jeugd.

Benelux Team

bel-ned-coach1ing-team-2015.webnode.nl

Coach#1ng Benelux Team zal gaan deelnemen aan het grootste 10-daagse Internationale PEEWEE Toernooi te Quebec City te CANADA. Voor de 4e achtereenvolgende keer zal een samengesteld Belgisch-Nederlands team van jeugdspelers in de leeftijd van 10 tot 12 jaar gaan deelnemen aan dit toernooi dat dan voor de 56ste keer zal plaatsvinden. Dit unieke toernooi speelt zich af van 11 t/m 22 februari 2015 in Quebec Canada. Sinds 1960 nemen jaarlijks meer dan 110 teams uit 16 verschillende landen deel aan dit unieke en grootste evenement in de wereld. Ongeveer 2300 ijshockeyspelers spelen in dit toernooi in diverse categorieën. Het toernooi wordt gehouden in het Quebec Pepsi Coloseum (15000 stoelen) te Canada. Voor de kinderen een grote eer en bovenal een ervaring die men je nooit meer kan afnemen. Canada is het land bij uitstek als het gaat om professioneel ijshockey en het is dan ook een unieke gelegenheid om met de professionele top in ijshockey kennis te mogen maken. Dit toernooi gaat een grote bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de ijshockeyers. Tijd voor Marlo Expeditie BV te willen investeren in de jeugd.

Coach1ing

Menu