Over ons

U bent hier: Home » Over ons

Ontstaan

 

De geschiedenis van Marlo Expeditie B.V. begint direct na het millennium in 2000 te Zevenhuizen. Als zelfstandig en onafhankelijk expeditiekantoor richten wij ons dagelijks op het leveren van wegtransport diensten binnen heel Europa. In het klein werd er begonnen met een 20 tal vervoerseenheden, inmiddels uitgegroeid tot 160 vervoerseenheden welke zorgdragen voor zo’n 100 tot 150 transporten per dag.

Betrouwbare dienstverlener

 

Een keiharde inzet, goed opgeleid en gemotiveerd personeel ondersteunt door stabiele handelspartners leidt er toe dat Marlo Expeditie B.V. een verdere groei doormaakt en niet meer weg te denken is in de moderne transportwereld. De vervoersdiensten hebben zich in 2014 verdubbeld en Marlo Expeditie B.V. wordt benoemd als dé betrouwbare allround dienstverlener van Rotterdam en omstreken met een hoog service niveau en oog voor kleine details.

Vertrouwen

Vanwege het vertrouwen van ons cliënteel die rekenen op onze expertise, knowhow, professionaliteit en juiste keuze van elk gewenste type vrachtwagen tegen de juiste prijs stijgt dit aantal nog elke dag. In 2008 groeit Marlo Expeditie B.V. uit zijn jasje. Een nieuwe grotere locatie binnen Zevenhuizen wordt gerealiseerd direct voorzien van alle moderne huidig geldende richtlijnen.

Klantvriendelijke internationale expediteur

Marlo Expeditie B.V. is een klantgerichte internationale expediteur met een hoge betrokkenheid, die gespecialiseerd is in het verzorgen van import én export, deel- en compleet wegtransport diensten. Voor u als producent en/of handelsmaatschappij bent u toch vooral gefocust uw klanten tevreden te houden en dus optimaal te bedienen. Door onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Verzorg nu uw transport

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op 0180 – 63 22 30.

Managing All Road Logistics Opportunities