Internationaal transport door heel Europa

U bent hier: Home » Transport » Internationaal

Marlo Expeditie B.V. is dé specialist op het gebied van internationaal transport. Samen met onze ervaren internationale chauffeurs vervoeren wij uw zending veilig en snel naar de plaats van bestemming. Transport en logistiek binnen de Benelux of naar Duitsland, Frankrijk, Italië of landen in Oost-Europa? Onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Diensten voor internationaal transport

Marlo Expeditie B.V. is meer dan een internationaal transportbedrijf. Als expediteur zorgen wij voor uw volledige logistieke dienstverlening. Er zijn namelijk een hoop extra zaken wij regelen rondom het vervoer van uw vracht:

  • Douane en invoerrechten
  • Vergunningen en verzekeringen
  • Bemiddelen met vervoerders over uw vrachttransport

De meeste internationale transportbedrijven hebben geen kennis en ervaring met de wet- en regelgeving die in het buitenland gelden. Denk bijvoorbeeld aan rijverboden die op bepaalde tijden of dagen gelden. Marlo Expeditie B.V. kan het hele internationale logistieke proces voor u regelen. Onze ervaren medewerkers nemen uw internationaal transport en alles wat daarmee te maken heeft uit handen. U kunt uw internationaal transport zorgeloos aan ons overlaten. Wij zorgen voor snel en goedkoop wegtransport door heel Europa.

Bent u op zoek naar een expeditiebedrijf dat verder gaat dan de meeste andere internationale transportbedrijven? U kunt altijd contact met ons opnemen of ons bellen op het telefoonnummer +31 (0)180 – 632230.

Transport naar Duitsland

Bent u op zoek naar een internationaal transportbedrijf om uw vracht vanuit Nederland naar Duitsland te vervoeren? Marlo Expeditie B.V. verzorgt dagelijkse transport naar Duitsland. Naast kennis en ervaring van transport, weten wij dus ook alles over de wet- en regelgeving rondom vervoer naar Duitsland. Denk daarbij aan het rijverbod tijdens weekenden en bepaalde feestdagen. Met Marlo Expeditie B.V. als specialist op het gebied van transport naar Duitsland, komt u niet voor verrassingen te staan.

Transport naar België

Voor transport naar Vlaanderen of andere Belgische provincies bent u bij Marlo Expeditie B.V. ook op het juiste adres. Zo weten wij bijvoorbeeld alles over de rijverboden die in België gelden op bepaalde tijden, dagen en voor bepaalde vrachten. Uw vracht vanuit Nederland afleveren in Antwerpen of Brussel is voor ons geen enkel probleem. We kunnen echter ook het transport van containers vanuit Antwerpen en andere havens voor u verzorgen.

Transport binnen heel Europa

Wilt u een vracht laten vervoeren naar landen binnen de Europese Unie? We hebben ervaring met internationaal transport naar Italië, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Griekenland en andere Europese landen. Uw lading het kanaal over? Marlo Expeditie B.V. verzorgt al uw transport naar Engeland, Schotland en Wales. Dankzij onze goede contacten met de ferries kunnen wij uw lading snel overal in het Verenigd Koninkrijk leveren. Wij zijn ook transport specialist naar Oost-Europa. Uw vracht vervoeren naar Polen, Tsjechië, Kroatië, Slowakije, Hongarije, Bulgarije, Roemenië, Letland of Slovenië is voor ons geen enkel probleem.

Benieuwd naar de kosten van internationaal transport?

Contact

Dorpsstraat 202
2761 AJ Zevenhuizen – ZH
Tel: +31 (0)180 – 632230

Managing All Road Logistics Opportunities