De ervaren expediteur van Rotterdam

U bent hier: Home » Transport » Expeditie

Marlo Expeditie B.V. is de meest klantgerichte expediteur van Rotterdam en verre omstreken. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in nationaal– en internationaal wegtransport. Bent u op zoek naar logistieke dienstverlening? Marlo Expeditie is uw logistiek partner vanuit Zevenhuizen, onder de rook van de wereldstad Rotterdam! U mag ons altijd bellen voor alle transportdiensten. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Uw totaalpartner in transport en logistiek

Marlo Expeditie B.V. is meer dan een transportbedrijf in Rotterdam. Wij zijn uw transportbemiddelaar. Er zijn namelijk een hoop zaken wij regelen rondom het transport van uw vracht:

  • Douane en invoerrechten
  • Vergunningen en verzekeringen
  • Bemiddelen met vervoerders over uw vrachttransport

Er is dus veel kennis nodig om uw vracht van A naar B te transporteren. Veel transportbedrijven hebben deze kennis niet in huis. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u ook geen tijd heeft om uzelf in het logistieke proces te verdiepen.

Marlo Expeditie B.V. ziet goederenvervoer daarom meer als een totale transportservice. Onze ervaren logistieke medewerkers nemen al het werk voor u uit handen en maken prijsafspraken met transportondernemingen. We handelen alle zaken voor uw af en plannen de beste routes van vrachtwagentransport. U kunt uw vrachtvervoer dus met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij zorgen voor snel en goedkoop transport van uw goederen.

Uw vervoerspartner van logistiek Rotterdam tot heel Europa

Marlo Expeditie B.V. is de expediteur van Rotterdam. Wij zijn echter niet alleen goed in (zee)containertransport rondom de Rotterdamse haven. Door onze ervaring met wegvervoer en het verzenden van goederen door heel Europa, zijn we één van de meeste complete logistieke bedrijven van Rotterdam en omstreken. Bent u op zoek naar een expeditiebedrijf dat verder gaat dan de meeste andere transporteurs? U kunt altijd contact met ons opnemen of ons bellen op het telefoonnummer +31 (0)180 – 632230.

Benieuwd wat het vervoer van goederen bij de expediteur van Rotterdam u kost?

Contact

Dorpsstraat 202
2761 AJ Zevenhuizen – ZH
Tel: +31 (0)180 – 632230

Managing All Road Logistics Opportunities